5 Nycklar Till Gränslöst Välbefinnande

5 steg till ett liv med mindre stress och mer glädje.

Vill du skapa mindre stress och mer glädje?

 • Känner du dig tom på energi (trött, olycklig, tung...)?
 • Kämpar du med att hitta balans när det gäller att ge till dig själv och ge till andra (hemma och på jobbet)?
 • Är du trött på att inte orka och vara ditt bästa jag på jobbet/fritiden?
 • Har du gett så mycket av dig själv att du glömt bort dig själv i farten?
 • Är du trött på att ha en fin vision om hur du vill att ditt personliga och professionella liv ska se ut, men du vet inte hur du ska göra för att det ska bli verklighet?


Passar en eller flera frågeställningar in på dig? Om ja, då är den här kursen för dig - där du får en möjlighet att lära dig mera om vad det är som orsakar stress i dig och hindrar dig från att uppleva ett bättre välbefinnande. 

Vad kan du få ut av kursen?

 • Mindre stress
 • Bättre sömn
 • Förbättrade relationer
 • Gladare tankar
 • Ökad njutning av livet
 • Ökad koncentration och kreativitet


För vem är det här programmet?

För dig som

 • vill utveckla dig själv
 • vill ha mera energi
 • vill bli gladare och känna mera tacksamhet
 • vill bli bättre på att hantera det som pågår i ditt liv
 • känner att det är dags för nästa steg i livet

Så här är kursen uppbyggd:

 • En kurs med 5 nycklar på totalt 4 veckor.
 • När du lyssnar på kursen, se till att du kan lyssna och ta till dig ostört och använd gärna ett headset.
 • Du jobbar självständigt.
 • Du får nycklarna automatiskt till din e-post.
 • Varje nyckel har ett eget Arbetsblad, som du gärna får printa ut och använda.

  Arbetsbladet är ditt personliga verktyg, där du under varje vecka fyller på med insikter som hjälper dig att skapa ett bättre och bestående välbefinnande.

Filer som hör till kursen

8 Videor
6 PDF:er
6 Audios
Sandra Lindholm
Sandra Lindholm
Sjukskötare & Coach

Om Sandra Lindholm

Att hjälpa människor till bättre välbefinnande har så länge jag kan minnas varit viktigt för mig.

Varför jag älskar arbetet som coach är för att jag få ta del av hur personer växer framför mina ögon. Och det genom att hjälpa dem skifta fokus mot det personen mest önskar och vill ha mera av – utan att visa vägen eller ge råd. Plötsligt uppenbarar sig lösningarna och steget blir lätt och känns rätt att ta och man skapar sig ett bättre välbefinnande.

Jag tänker att den här jorden snurrar bättre om den har mera bränsle av kärlek, glädje och tacksamhet.  Mitt sätt att bidra till det är genom att väcka personer till en ökad känsla av dessa – ett ökat välbefinnande.

sandra@sandralindholm.com

Sagt om kursen:

Petra, 33 år, sjukskötare:

"Kursen har först och främst hjälpt mig med att bromsa och känna efter då jag märker att jag håller på att "skena iväg" i ett stressande tankemönster. Jag är en riktig superstressare som lätt hakar upp mig på stora som små saker och låter dem påverka mitt liv mer än vad som är hälsosamt. Jag har gjort oxar av flugor och fastnar lätt i en berg- och dalbana av känslor. Får ofta höra av mina närmaste att jag borde lugna ner mig lite.
Jag har blivit mer medveten om nuet och lever inte lika mycket mera i "sen när det och det är så och så- sen är jag nöjd". Jag tar mera tillvara vardagens glädje och de små sakerna som jag inte märkte förr pga min stress. Kursen har varit en ögonöppnare för mig, och nycklarna har jag nytta av hela tiden nu. Det är skönt att känna att man har något att ta till, något man vet att får en på bättre spår. Jag är mera i kontakt med mig själv nu, lyssnar på kroppens och hjärnans signaler och tar dem till mig. Jag har så mycket positivt att säga om kursen, den är verkligen värd att gå! För alla, inte bara såna som upplever sig ha problem med något specifikt. Har bara gott att säga om kursen."

Jonna, 31 år, polis:

"Kursen har hjälpt mig att vara uppmärksam på mina faktiska känslor, att stanna upp när det inte känns bra. Jag har förstått vikten av att jag själv mår bra och hurdan effekt det har på både min fysiska hälsa och alla personer i min omgivning. Kursen fick mig också att bättre förstå att jag faktiskt är min egen lyckas smed. Vill jag må bra så är det möjligt, det handlar om att själv ha kontrollen och styret över mina tankar. Och det här går att använda sig av i så många olika situationer, på jobbet, hemma, när det känns stressigt eller när jag kommunicerar med andra.
I vardagen med alla måsten, så tänker jag också oftare att jag vill i stället för att jag måste. Jag har blivit mer medveten om var jag står i livet. Är i en form av brytningsskede och jag börjar inse hur mycket bättre jag skulle må av det som känns rätt för mig, än att fortsätta välja ekonomi och framgång. Kursen ger mig inte svaret på vad jag borde göra, men den har förtydligat mina egna valmöjligheter och vad de har för effekter/konsekvenser på mitt liv som helhet. Det för valet också tydligare."

Diana, 29 år, närvårdare:

"Kursen har hjälpt mig att bli mer medveten om mig själv, mina tankar, hur jag fungerar vid olika situationer och hur jag med hjälp av de 5 nycklarna kan fungera bättre, för att må bättre. Jag har återfått kontrollen över mig själv. Jag tar vara på livet som pågår just nu, är mer närvarande och gläder mig över de små sakerna som man i stressen glömmer bort.
Jag har ändrat mitt tankesätt, använder nycklarna för att göra mer av det som gör mig lycklig och som får mig att må bra. Jag lever mitt liv, ingen annans utan mitt liv. Jag gör val utifrån mig själv och inte pga av andras åsikter/tankar. Jag har gjort förändringen att börja leva helt enkelt - i nuet. Inte i det förflutna eller i framtiden, utan ta vara på det som händer och sker just nu. Jag gör idag även mer sådant som jag vill och som ger mig glädje och välbehag."

Ann-Catrine, 35 år, butiksansvarig på Emmaus:

"Kursen har hjälpt mig att se skillnaden på vad jag TROR att stressar mig och vad som faktiskt gör det. En viktig ögonöppnare som givit mig möjligheten att med nytt utgångsläge jobba vidare med mig själv mot ett stabilare välmående."

Malin, 32 år, kock och skolgångsbiträde:

"Kursen har hjälpt mig mycket - att faktiskt se på vad som tar energi och vad som ger energi. Har fått massor med verktyg för att få ordning på livet och ett lugnare liv med mera glädje och mindre stress. Är mera glad över små saker och känner mera tacksamhet över allt jag har i livet som familjen, vänner, att få vara frisk. Njuter mera av att "bara" vara och inte göra någonting. Att bara leva här och nu, det är det vad jag kommer att göra mer av och att FIRA förstås allt som bara firas kan.
Är så tacksam och glad att jag valde att gå den här kursen. Att bara ändra små saker gör stor skillnad i hur jag mår och tänker, och bara vara mera positiv. Mitt liv går vidare i en helt ny bana med nya tankar som bara är positiva och jag tar mera vara på det jag har och faktiskt njuter av det. Jag gör mera sånt som kroppen känner att är bra, lyssnar på egen magkänsla och gör inte bara beslut efter vad andra tycker och vill."

Erika, 43 år, daghemsföreståndare:

"Kursen har bidragit till att jag idag lever mera här och nu. Funderar mera på vad JAG vill och känner istället för att så mycket fundera på vad jag tror att andra förväntar sig av mig. Jag accepterar lättare mina känslor idag och kan då också hantera dom bättre, Jag vågar säga nej om det är så det känns för mig. Förut skulle jag ha sagt jo och sen mått dåligt för mig själv istället.
Jag har också lärt mig att inte sätta energi på sånt som jag inte kan påverka och det har lett till att jag istället kan sätta energi på positivare saker så som mina barn, min vän och min hund!
Idag tillåter jag mig mera att göra saker som JAG mår bra av och kan se att det inte alls behöver vara själviskt, mår jag bra så mår mina medmänniskor också bättre!
Visst händer det att jag trillar dit ibland men det blir lättare och lättare att komma tillbaka."Är det nu dags för DIG att skapa ett gränslöst välbefinnande - ett liv med mindre stress och mera glädje?

Kom med på kursen!

Jag vill ta kursen!

Ansvarsfriskrivning
Det är varje enskild person som är experten och bestämmer hur utvecklingen sker. Sandra Lindholm Coaching ger inga medicinska råd och föreskriver inga av tjänsterna som ersättande behandlingar eller metoder till fysiska, mentala eller medicinska problem såväl direkta som indirekta. Sandra Lindholm Coaching har som avsikt att erbjuda information och verktyg att hjälpa till ett förbättrat välbefinnande på individens egna villkor.